Back to All Events

ELG

elg3.jpg

Øivind Elgenes, bedre kjent som Elg i Dance With a Stranger, fikk et bredere publikum etter deltakelsen i TV2-suksessen "Hver gang vi møtes". Stemmen og frontfiguren bak Dance With a Stranger går for å være en av Norges beste mannlige vokalister og formidlere. Elg er en veteran i musikkbransjen, med over 40 år's erfaring som låtskriver og utøvende artist.
I februar 2017 kom albumet "Feelosophy" hvor singelen "Shine your light" ble listet på de største radiokanalene.

Elg slapp med "Feelosophy" sin sjette soloplate i rekken siden debuten i 1997. "Feelosophy" byr også på musikk som setter Elgs stemme i sentrum, om en på andre måter. Groove-baserte sanger og ballader som på forskjellig vis fusjonerer folk, jazz og rock til tidløs perfeksjon. Tidløs musikk som kunne vært skapt både på sytti-tallet og i forrige uke. 

Elg har i flere år bergtatt sitt publikum med magiske konsertopplevelser. Han er en allsidig artist, og holder like godt konserter med band, kor, korps eller nedpå og akustisk alene.De siste to år, har han også hatt suksess med Juleturnéen "Jul hos alle no". Tittelen er fra singelen, som ble sluppet desember 2014, og var på NRK's spillelister.

Helt fra han flyttet hjem igjen til Kristiansund i 1989, har han benyttet musikere fra eget fylke som instrumenter og lekegrind, for nye låter og bandutvikling, i en groove-retning, som han selv kaller "Folktown". Elg favner over et vidt spekter, og har laget låter som han fremfører med en innlevelse få norske vokalister klarer. Enten det er sarte viser, rock eller låter i blueslandskapet, beveger han publikum med den kraftfulle og formidlende stemmen og sceneopptreden. Elg inkluderer, fasinerer og rører publikum på hver eneste konsert.

Earlier Event: September 29
Eldredag i Spira