Back to All Events

Inger Marie Gundersen m Band i Flekkefjord Jazzklubb

imgundersen.jpg

 

 

Vokalist Inger Marie Gundersen fra Arendal gav sommeren 2018 ut sitt 5. album. «Feels like home” ble utgitt på det danske plateselskapet Stunt records/Sundance Music til svært gode kritikker.

Terje Mosnes skrev bl.a. dette i sin anmeldelse av platen på jazzinorge.no:
«… Med suverene fortolkninger av 10 langsomme låter tilbyr albumet gang på gang balladekunst på eksepsjonelt nivå, øyeblikk der utsøkt sang, ditto instrumentalledsagelse og upåklagelig melodi/tekst-kvalitet går opp i en høyere enhet…»

Inger Marie har føttene plantet i melodiøs jazz, med et lydbilde som blander seg med pop. Hun tolker og formidler repertoaret hun velger med originalitet og særpreg.

Siden 2005 har Inger Marie turnert og gitt konserter både her hjemme, i Europa og ikke minst i Asia. Hun har bl.a. gjort flere turneer i Japan og til sammen 20 konsertturneer i Sør Korea, hvor hun har en høy stjerne. For mange i Norge er hun ikke like godt kjent. Det er grunn til å anta at den nye platen og de 8 konsertene på hennes Sørnorsk jazzsenter-turné i Agder og Telemark 04. – 11. april vil bidra til å endre på det!   

 

ingermarie-25-2, edit 3 farge Foto Birgit Fostervold.jpg

Med seg på turnéen har hun et knippe svært dyktige musikere:
Jarle Vespestad – trommer, Audun Ramo - bass, Rasmus Solem - piano, synth, Per Willy Aaserud – trompet, Hallgrim Brattberg – gitar på konsertene i Risør, Flekkefjord, Mandal. Skien og Bø, Bjørn Charles Dreyer – gitar på konsertene på Evje, i Kristiansand og i Arendal.      

 

 

Se video fra Sør-Korea her: http://ingermarie.com/video.html �eST��

Earlier Event: April 5
RT: Havboka