Julie Yuqing Ye & Maren S. Jenssen // Klassisk Flekkefjord

Konsertomtale:


 


En som - en konsertforestilling


 


Vi er snart 8 milliarder mennesker på denne kloden, likevel kjenner vi alle på følelsen av ensomhet fra tid til annen. Ensomheten, noen ganger som små flyktige øyeblikk, andre ganger som den store altoppslukende tomhet.


Ensomhet er en følelse som også mange forfattere og komponister heldigvis har latt seg inspirere av. I denne konsertforestillingen har skuespiller Maren Sennels Jenssen og pianist Julie Yuqing Ye samlet et bredt spekter av kunstverk fra hele verden for å skape et rom der den sarte følelsen får blomstre i fred.


Programmet er satt sammen av dikt, musikk, sang og teater fra kunstnere som William Shakespeare, Hans Børli, Edvard Grieg, Trygve Skaug, Kjersti Wøyen Håland, Erik Satie, Sergej Rachmaninov og Franz Liszt i tillegg til tekster som er skrevet av Maren Sennels selv.


 


 


Biografi:


 


Maren og Julie har kjent hverandre siden barneskolen og stod på scenen sammen første gang i 2004.


 


Maren Sennels Jenssen er utdannet skuespiller med bachelorgrad fra Teaterhögskolan i Luleå. Hun har jobbet på Norrbottensteatern og Riksteatern i Sverige og var sist å se som Torill i NRK-serien 22. Juli. Hun er også sanger og skriver egen dramatikk.


 


Julie Yuqing Ye tok diplomstudiet på Norges Musikkhøgskole etter at hun ble ferdig med masterutdanning på Guildhall School of Music i London. Hun har gått hos Håvard Gimse, Marianne Shirinyan, Charles Owen, Katya Apekisheva og Einar Steen-Nøkleberg. Hun har opptrådt solo og med orkester i Den Norske Opera og Ballett, Oslo Konserthus og Wigmore Hall.

Billetter til Julie Yuqing Ye & Maren S. Jenssen // Klassisk Flekkefjord

  1. Søn 7. nov kl 19:00 300 kr   Storsal Spirapartner Klassisk Flekkefjord Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_