Trio-konsert: Engegård - Svendsrud - Haugen // Klassisk Flekkefjord

Fredag 28. mai arrangerer Klassisk Flekkefjord siste konsert før sommeren.  Da kommer tre usedvanlige spilleglade og dyktige herrer: Arvid Engegård, fiolin, Håvard Svendsrud, trekkspill, og Svein Haugen, bass.


Alle tre er allsidige musikere som har sine karrierer på hver sin kant. Arvid Engegård er kjent fra Orlando-kvartetten i København og fra Engegård-kvartetten sin, og har ved siden av fiolinkarrieren også virke som dirigent, bl.a. for Oslo Filharmoniske Orkester. Håvard Svendsrud er blant Norges fremste på trekkspill og har vært solist med flere orkestre og er en av de mest etterspurte på sitt instrument. Kontrabassisten Sven Haugen har spilt i KORK og vært solobassist i Oslofilharmonien i mange år, men har også spilt tango i Buenos Aires og jazz- og sigøynermusikk.


Det er med andre ord tre utøvere med mye erfaring og musikalitet som møtes og vil dele musikalske opplevelser og spilleglede med oss.


Programmet blir fengende og variert fra lettere klassisk musikk av bl.a. Elgar, Kreisler, Bach og norske Halvorsen og Bolstad til spanske danser, tango og andre musikalske overraskelser.


Konserten skulle egentlig vært holdt i januar men ble utsatt på grunn av korona-nedstengningen. 


Velkommen til en underholdende konsert med utøvere i toppsjiktet!

Billetter til Trio-konsert: Engegård - Svendsrud - Haugen // Klassisk Flekkefjord

  1. Fre 28. mai kl 19:00 300 kr   Storsal Klassisk Flekkefjord Spirapartner Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_